Als vastgoedeigenaar, -beheerder of -exploitant wilt u uw toekomstige onderhoudskosten vooraf inzichtelijk, voorspelbaar en beheersbaar in kaart hebben. Dat kan door resultaatgericht vastgoedonderhoud, waarbij bepaalde taken en verantwoordelijkheden worden verlegd naar het onderhoudsbedrijf. Het VGO-keurmerk garandeert dat onderhoudsbedrijven Resultaatgericht samenwerken in alle facetten beheersen.


Het VGO-keurmerk garandeert dat onderhoudsbedrijven Resultaatgericht samenwerken in alle facetten beheersen.

Het VGO-keurmerk is een hulpmiddel voor opdrachtgevers om goede bedrijven te selecteren zowel voor (planmatig) vastgoedonderhoud als voor investeringsopgaven zoals renovaties en verduurzamingsprojecten aan gebouwen en woningen. Het keur is multidisciplinair en sluit aan op de behoefte van opdrachtgevers om het gehele onderhoud geïntegreerd aan te besteden. Het VGO-keur is gebaseerd op de ‘Leidraad Resultaatgericht Samenwerken’.


Het RGS coach programma

Met het programma van de RGS coach wordt uw organisatie op een praktische manier voorbereid op een gegarandeerde certificering volgens de eisen van het VGO-keur. 

Met name woningcorporaties gebruiken het VGO-keur als criterium om onderhoudspartners te selecteren voor de langere termijn. Bedrijven investeren ook in dit keurmerk om opdrachtgevers te laten zien dat zij de competenties in huis hebben om resultaatgericht samen te werken. Het geeft tevens houvast om het proces van Resultaatgericht Samenwerken (RGS) beter te structureren.

Onze aanpak is gebaseerd op vakmanschap en organisatiesensitiviteit. Wij stellen u de vraag wie bent u wie wilt u zijn en maken een "foto" van de huidige  situatie. Na afronding van de zorgvuldige analyse is de RGS-strategie duidelijk, is uw organisatie klaar voor (her) certificering en beschikt u over een blauwdruk en de tools om projecten voor te bereiden en uit te voeren volgens de eisen van het keurmerk en de principes van Resultaatgericht Samenwerken.

Wij garanderen niet zomaar het VGO keur, het is immers geen tegeltje aan de wand, het vertrekpunt, het potentieel en het gezonde ambitie niveau bepalen de kans op succes.


Het intake gesprek

De RGS coach voert natuurlijk een intake gesprek dat kan digitaal maar liefst face to face omdat de "klik" belangrijk is. Na het intakegesprek krijgt u een plan op maat speciaal voor uw organisatie omdat elke organisatie uniek is. 

Afspraak plannen; Hank Herfkens of William Begthel


De RGS coach, Lijsterhof 10 2935 VE Ouderkerk aan den IJssel

Email ; hank@de-rgs-coach.nl of  william@de-rgs-coach.nl

kvk | 59911336 | BTW NL85 3691 929 B01 | IBAN NL46INGB0006464242